intocht Budel


Sinterklaas komt dit jaar op zondag 18november 2018 naar Budel.

kleurwedstrijd


geef de kleurplaat aan de pieten tijdens de intocht en win mooie prijzen!

Informatie intocht

Op zaterdag 17 november is de landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum.

De volgende dag, zondag 18 november 2018, wordt hij al verwacht in Budel.

Zondag 18 november 2018
Aanvang intocht: 14:15 uur
Route van de 88e intocht:
Op de hoek van de Pepijn van Herstalstraat en de Keizer Ottostraat zal de stoet vertrekken. De stoet gaat naar de Nieuwstraat, bij de brouwerij links naar de Dorpsstraat die men links zal volgen tot het Zorgcentrum Mariënburght. De stoet gaat vóór het Zorgcentrum door en zal dan weer linksaf gaan naar de Cranendoncklaan, om dan via de Nieuwstraat naar het Schepenhuis te trekken. ‘
Wij willen ook dit jaar weer aan alle aanwonenden langs deze route vragen om op zondag 19 november de vlag uit te hangen om Sinterklaas welkom te heten.
De kinderen mogen natuurlijk tijdens de feestelijke intocht hun tekeningen en kleurplaten bij de zwarte pieten inruilen voor een handje strooigoed.
Op de trappen van het Schepenhuis zal omstreeks 15.00 uur Burgemeester dhr. de Wijkerslooth Sinterklaas ook namens het gemeentebestuur van Cranendonck van harte welkom heten in de kern Budel. In afwachting op de komst van Sinterklaas zal er op de Markt door enkele Pieten al gezorgd worden voor leuk entertainment voor de kinderen.

Verwachte aankomsttijd bij de Borgh: 16:00 uur.

Bij slechtweer zal de stoet via de Pepijn van Herstalstraat, Capucijnerplein en Doctor Ant. Mathijsenstraat rechtstreeks naar gemeenschapshuis De Borgh gaan. De Sint en zijn pieten zullen dan daar in de grote zaal worden ontvangen. Let op! De slechteweerroute wordt pas op de dag zelf besloten en kenbaar gemaakt via onze facebookpagina.

Dit jaar wordt de intocht georganiseerd met medewerking van:

View the embedded image gallery online at:
http://sinterklaasinbudel.nl/intocht.html#sigProGalleria627dbb3bf4

     logo klikkelstein            logo vlassak    
 de wielerbaan    LOGO Intertoys extern fc    jumbo   prowise   hunselengovers   stichting jan van cranenbroekTwitter Feeds

Loading...

Facebook

Loading...